Alten

Hallo allemaal, ik ben Diana Vogelaar 27 jaar. Werkzaam als balie/administratie medewerker bij Greve Banden. Naast werken is zingen mijn grootste hobby. Dit jaar alweer 14 jaar lid bij Jongerenkoor Corbulo. Ik ben begonnen als sopraan en nu al weer wat jaren actief bij de Alten.

Het begon allemaal in 2004 het jaar waarin ik Jongerenkoor Corbulo mocht interviewen voor mijn vormsel. Wat was dit een geweldige ervaring! De week erop gelijk weer langs gegaan maar dit keer om mee te zingen. Wat is het geweldig om samen muziek te maken en om een boodschap over te brengen .

Nu 14 jaar later nog steeds lid en bestaat ons koor alweer 49 jaar!! Ook dit jaar kunt u tijdens de vieringen rekenen op mijn muzikale inzet

Hallo allemaal,
Ik ben Eveline van Marrewijk, ik ben momenteel (2019) 22 jaar en zit al zo’n 9 jaar met heel veel plezier op Corbulo. Ik ben begonnen als sopraan, maar ben nu alweer een aantal jaren actief bij de alten. Ik heb jaren in de tekstgroep gezeten en zit nu sinds een jaar in de feestcommissie, wat ik erg leuk vind. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd van de pabo op Thomas more hogeschool en werk momenteel als leerkracht van groep 6 op de mgr. Bekkersschool in Delft. Corbulo is een erg gezellig koor waar het vooral belangrijk is dat er plezier gemaakt wordt, daarom ben ik trots om lid te zijn van dit mooie koor 🙂
Liefs, Eveline

Hoi allemaal, ik ben Laura en maak vanaf 6 juni 2019 deel uit van dit super leuke kerkkoor als alt! Ik had van mezelf nooit verwacht dat ik ooit bij een kerkoor zou gaan, maar mijn broer (Rick) zat al precies 1 jaar op het koor toen ik erbij kwam en hij vond het zo leuk en kwam altijd zo enthousiast thuis dat ik toch uiteindelijk dacht ik ga wel voor 1 x kijken, en vond het meteen al zo ontzettend leuk en gezellig dat ik toch maar besloten heb om er op te gaan! 

Voor ik op dit koor kwam was de kerk maar gewoon een stukje in mijn leven waar ik altijd maar heen ging, maar sinds het corbulo is de kerk een groter deel van mn leven gekomen en ben ik altijd blij als we weer in de kerk gaan zingen!

Aan iedereen die dit leest en twijfelt kom gezellig een keer kijken en ik kan je garanderen dat je het ontzettend naar je zin gaat hebben! 
Liefs, laura ?

Hi !
Ik ben Lianne Valk en ik ben op dit moment (2019) 23 jaar. Sinds 2009 zing in bij Corbulo, dus inmiddels al weer 10 jaar!! De tijd vliegt voorbij en ik heb het nog altijd naar mijn zin! Ik zet mij samen met Eveline in als Secretaris binnen het bestuur en daarnaast zit in de tekstgroep en bereiden we alle vieringen van Corbulo voor. Buiten Corbulo werk ik als Accountspecialist bij Randstad en begeleid in uitzendkrachten die werken bij Nutricia en Concorp. Corbulo is een super gezellig koor, kom je ook een keertje kijken?
Liefs, Lianne