Alten

Chantal van Os

Ik ben chantal van Os en 27 jaar oud.
Een jaar of 8 geleden ben ik mij gaan aansluiten bij het koor.
Doordat er een andere jongerenkoor opgeheven moest worden door het ledenaantal ben ik verder op pad te gaan. Op zoek naar iets nieuws. Want, een leven met muziek (in mijn geval koormuziek) geeft je een gevoel van saamhorigheid, gezelligheid, positiviteit en dat maakt mij blij!
Ik ben trotse mama van 2 kinderen. Liam (4) en Selina (1). Met hun zing ik ook graag liedjes en leren we regelmatig weer een nieuw kinderlied.
Ik heb de verpleegkundige opleiding gedaan en ik werk als persoonlijk begeleidster in de gehandicaptenzorg.
Binnen Corbulo zorg ik voor de getypte boekjes (tikgroep) en neem ik deel aan de liedjescommissie.
Wij zien heel graag nieuwe instroom bij het koor. Dus kom! Je bent Welkom!

Diana Vogelaar

Hallo allemaal , ik ben Diana Vogelaar 27 jaar. Werkzaam als balie/administratie medewerker bij Greve Banden. Naast werken is zingen mijn grootste hobby. Dit jaar alweer 14 jaar lid bij Jongerenkoor Corbulo. Ik ben begonnen als sopraan en nu al weer wat jaren actief bij de Alten.

Het begon allemaal in 2004 het jaar waarin ik Jongerenkoor Corbulo mocht interviewen voor mijn vormsel. Wat was dit een geweldige ervaring! De week erop gelijk weer langs gegaan maar dit keer om mee te zingen. Wat is het geweldig om samen muziek te maken en om een boodschap over te brengen .

Nu 14 jaar later nog steeds lid en bestaat ons koor alweer 49 jaar!! Ook dit jaar kunt u tijdens de vieringen rekenen op mijn muzikale inzet!

Eveline van Marrewijk