Sopranen

Ik ben Marjolein van Marrewijk, geboren op 18 november 1992 in Kwintsheul en zit al sinds oktober 2008 op dit GEWELDIGE KOOR! (lang hea ;p) De liefde van God probeer ik in mijn dagelijks leven over te brengen op mijn naasten. Als huisarts in opleiding probeer ik  vol passie mijn liefde voor een ander uit te dragen. Een beetje naastenliefde, kan de wereld soms zoveel mooier maken. Verder kan ik erg genieten van hardlopen, hardlooptraining geven en gezellig bijkletsen met vrienden en vriendinnen. Binnen de kerk hou ik me bezig met de jongerengroep RKJ Westland en zit ik binnen Corbulo in het bestuur en in de tikgroep. Ik tik het boekje uit voor de vieringen en beheer o.a. de facebookpagina. Het mooie aan Corbulo vind ik dat iedereen mag zijn wie hij is! Een ieder is het waard!

Ik ben Eline, 24 jaar en recent afgestudeerd apotheker. In juli 2016 heb ik mijn bacheloropleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen afgerond, waarna ik ben begonnen met de driejarige master Farmacie in Leiden. In deze master staat praktijkervaring centraal, door het lopen van coschappen in verschillende apotheken en ziekenhuizen. In 2009 ben ik vlak na mijn vormsel bij Corbulo gekomen en ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin! Binnen Corbulo ben ik hard aan het werk als penningmeester en organiseer ik daarnaast binnen de feestcommissie de leukste uitjes. Momenteel ben ik als onderdeel van de jubileumcommissie hard bezig om het 50-jarig jubileum van Corbulo te organiseren. Corbulo doet ieder jaar mee aan het Nationaal Jongerenkoren Festival, waar koren uit heel Nederland strijden om de titel. De periode waarin Corbulo keihard oefent om een zo goed mogelijke uitvoering neer te zetten is, naast het optreden zelf, voor mij een van de hoogtepunten van het jaar. De gezelligheid binnen Corbulo is iets waar ik erg van kan genieten, maar daarnaast ook het ontstaan van hechte vriendschappen. Het zien van een groep jongeren die zoveel plezier heeft in het zingen is een mooi iets, wat vooral moet blijven bestaan. Hou je van zingen of lijkt het je leuk om te spelen in ons combo? Kom dan vooral een keer kijken!

Hi ik ben Laura en ben geboren in 1992 en ben sinds 2010 al lid bij Corbulo. Dat is al een heel tijdje.
Vanaf het begin zit ik bij de feestcommissie en we organiseren leuke activiteiten het hele jaar door, zoals koorweekend en eindfeest. Al een poosje zit ik bij de liedjescommissie. We zoeken leuke liedjes  elk jaar voor onder andere het Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Ik zit ook bij de tekstgroep. Wij maken de boekjes voor de vieringen. Zo zoeken we de liedjes en de teksten uit. Verder doe ik naast Corbulo nog vrijwilligerswerk bij WPC Nederland Drie als barmedewerker.

Ik zit op Corbulo omdat ik van zingen hou en ik het heel gezellig vind op het koor. We hebben elk jaar gezellige uitjes en zijn altijd in voor een drankje in de scrump!

Hallo, ik ben Jessica de Vrieze. Ik ben 15 jaar oud en zit in een 3 kaderklas van het Lentiz Floracollege. Ik zing bij Corbulo sinds mijn vormsel 2 jaar geleden. Mijn broer Remco zingt ook bij Corbulo en mijn moeder heeft vroeger bij Corbulo gezongen. Corbulo zingt vaak op zaterdagavond in de St. Jan de Doperkerk of de St. Josephkerk in Wateringen of in de St. Andreaskerk in Kwintsheul. Bij Corbulo doen we ook nog andere leuke dingen, zoals kooruitjes, koorweekenden en meedoen aan het jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Soms doen we ook spelletjesavonden of gaan we naar een verjaardag van een van de koorleden. Binnen Corbulo zit ik in de feestcommissie en help ik mee met het organiseren van bijvoorbeeld kooruitjes. Corbulo is een gezellige groep met sociale jongeren. Wil je dit zelf ook eens ervaren en ben je tussen de 12 en 29 jaar, kom dan op een donderdagavond vanaf 19.45 uur eens kijken in het parochiezaaltje van de St Josephkerk in Wateringen, waar wij repeteren.
Hopelijk snel tot ziens

Hoi, ik ben Emma, 21 jaar en ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik ben nu bezig met mijn minor Speciaal en Passend Onderwijs. Tijdens mijn minor loop ik stage op de Wereldschool. Na mijn minor ga ik in 2020 afstuderen. Ook ben ik sinds de zomer begonnen met The Missionary School, dit is een project van Bisdom Amsterdam. Ik krijg geloofsvorming en ga nieuwe projecten opzetten voor jongeren in de kerk. Ik woon in een katholiek jongerenhuis in Delft. Het is ontzettend mooi om met andere jongeren te wonen die ook meer verdieping zoeken in het geloof. Daarnaast doen we ook veel gezellige dingen, zoals samen sporten of een spel spelen. Binnen de kerk ben ik actief bij de jongerengroep RKJ Delft, ik ben daar dit jaar voorzitter. Daarnaast ben ik een begeleider bij de tienergroep Scala in Delft. Ook doe ik op zondag kinderwoorddienst in de kerk.

Ik ben net begonnen met zingen bij Corbulo en ik heb het erg naar mijn zin. Ik zong altijd al graag in huis, maar het is nog leuker om met mensen samen te zingen. Binnen Corbulo zal ik dit jaar actief zijn in de feestcommissie. Ik heb erg veel zin in het komende jaar bij Corbulo!

I

Hoi, ik ben Esther, ik ben geboren in 1997. Ik werk op dit moment als coördinerend verpleegkundige op een psychogeriatrische afdeling. Naast mijn werk doe ik de opleiding tot praktijkondersteuner Somatiek aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ik studeer in 2021 af. In de toekomst wil ik als praktijkondersteuner aan de slag gaan in een huisartsenpraktijk. Al een aantal jaar ben ik elke zomer leiding van het kinderkamp van het Bisdom Rotterdam. Sinds 2017 ben ik daar hoofdkampleiding. Ik vind dit erg leuk om te doen. Ik schrijf artikelen voor de jongerenachterpagina van de Tussenbeide. Dit is een bisdom breed parochieblad. Ik woon net zoals Stefan en Emma in een katholiek jongerenhuis in Delft. Naast vrijwilligerswerk doe ik ook nog andere leuke dingen in mijn vrije tijd zoals stijldansen, spelletjes spelen en natuurlijk zingen bij Corbulo!

Ik zing sinds oktober 2019 bij Corbulo. Corbulo is een leuk, jong en enthousiast koor! Je komt als je nieuw bent echt in een warm bad terecht. Ik ben bij Corbulo gaan zingen, omdat ik hou van zingen en het zingen in een koor miste. Vroeger ben ik als kind actief geweest in een kinderkoor in de kerk waar ik toen bij in de buurt woonde en waar ik met mijn ouders altijd naar de kerk ging. Zingen binnen corbulo is altijd een groot feest. Ieder lid in Corbelo is uniek, met zijn/haar eigen mooie verhaal en manier van het delen van het geloof. Naast het zingen in vieringen en op anderen evenementen (kerstmarkt, etc) doen wij ook regelmatig gezellige activiteiten met elkaar, zoals spelletjesavonden, borrels, etc. Binnen Corbulo ben ik dit jaar actief in de liedjes commissie! In de liedjes commissie kiezen we liedjes uit voor o.a. het jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Hier doen wij als koor jaarlijks aan mee. Wij oefenen hiervoor altijd hard om een mooi resultaat neer te zetten en te strijden voor de titel. Vind jij het leuk om te zingen of te spelen/drummen? Ben je tussen de 12 en 29 jaar? Kom dan gauw een keer op een donderdag bij Corbulo kijken!