Sopranen

Laura Eijgermans

 

 

 

 

 

Marjolein van Marrewijk

Ik ben Marjolein van Marrewijk en woon aan de Heulweg in Kwintsheul. Op 18 november aanstaande word ik alweer 25 lentes jong. Verder ben ik zesdejaars geneeskundestudent in Rotterdam en hoop over een jaar aan de slag te kunnen als arts. Uiteindelijk wil ik graag als huisarts gaan werken. Als bijbaan werk ik nog als verzorgende in de Ark op de afdeling Kleinschalig Wonen. Hier werk in met dementerende ouderen en probeer ik hen te ondersteunen met de alledaagse dingen. De liefde van God probeer ik in mijn dagelijks leven over te brengen op mijn naasten. Een beetje naastenliefde, kan de wereld soms zoveel mooier maken. Verder kan ik erg genieten van hardlopen en hardlooptraining geven. Binnen de kerk houd ik me bezig met de jongerengroep RKJ Westland en zit ik binnen Corbulo in de tikgroep en de promotiecommissie. Ik tik het boekje uit voor de vieringen en beheer o.a. de facebookpagina.

Pauline Krijgsman

Hallo allemaal,
Ik ben Pauline, 18 jaar. Sinds de zomer van 2015 ben ik lid van corbulo.
Corbulo is een gezellige groep mensen met allemaal dezelfde hobby; muziek maken.
Dit maakt het leuk om elke donderdag samen te zijn en te zingen. Na afloop van de repetitie gaan we met velen naar ons stamcafé, Scrumpy, waar we gezellig nog even een drankje doen en wat kletsen. Het is altijd gezellig bij corbulo en je maakt snel vrienden. Dat komt ook door alle leuke uitjes die we met het koor hebben, zoals koorweekend, rijsbergen en eindfeest. Ik heb erg leuke mensen leren kennen bij corbulo die ik nu mijn lieve vrienden mag noemen.
Het is een koor met pieken en dalen, maar er is altijd gezelligheid en plezier.
Lijkt het jou ook leuk en gezellig? Kom een keer kijken!

Eline de Koning

Ik ben Eline, 21 jaar en tweedejaars masterstudent in Leiden. In juli 2016 heb ik mijn bacheloropleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen afgerond, waarna ik ben begonnen met de master Farmacie in Leiden. In deze master staat praktijkervaring centraal, door het lopen van coschappen in verschillende apotheken en ziekenhuizen. Ruim 7 jaar geleden ben ik vlak na mijn vormsel bij Corbulo gekomen en ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin! Binnen Corbulo ben ik hard aan het werk als penningmeester en organiseer daarnaast binnen de feestcommissie de leukste uitjes. Corbulo doet ieder jaar mee aan het Nationaal Jongerenkoren Festival, waar koren uit heel Nederland strijden om de titel. De periode waarin Corbulo keihard oefent om een zo goed mogelijke uitvoering neer te zetten is, naast het optreden zelf, voor mij een van de hoogtepunten van het jaar. De gezelligheid binnen Corbulo is iets waar ik erg van kan genieten, maar daarnaast ook het ontstaan van hechte vriendschappen. Het zien van een groep jongeren die zoveel plezier heeft in het zingen is een mooi iets, wat vooral moet blijven bestaan. Hou je van zingen of lijkt het je leuk om te spelen in ons combo? Kom dan vooral een keer kijken!

Lianne Valk

Ik ben Lianne, 20 jaar, kom uit Wateringen en ik studeer Toegepaste Psychologie. Ik zing inmiddels al ruim 7 jaar bij Corbulo en nog steeds met veel plezier. Ik ben ooit meegevraagd door een vriendin (Eline). In deze 7 jaar heb ik al behoorlijk wat meegemaakt, zo ben ik voorzitter van de club. Daarnaast heb ik  een hoop vrienden leren kennen, maar hetgeen wat mij eigenlijk het meest blij maakt, is de gezelligheid en openheid die er heerst binnen Corbulo. Dit is dan ook de reden dat ik nog steeds graag bij Corbulo zing! Daarmee hoop ik ook meer mensen aan te steken, in de hoop dat Corbulo alleen nog maar gaat groeien.

Marloes de Jong

Hee allemaal! Mijn naam is Marloes, ik ben 21 jaar oud. Ik doe de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds eind 2014 zit op JK Corbulo en zong hier eerst een tijd als eerste sopraan. Toen als alt en nu ben ik weer terug naar de sopranen om daar weer een stapje verder te komen. Ik werkte met Eveline en ben na een praatje met haar gevraagd of ik op het jongerenkoor wilde komen kijken. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Zelf ben ik niet gelovig en dus leek het mij gek om bij een Katholiek koor te zingen. Toen ik hier kwam merkte ik meteen dat het niet alleen een koor is maar ook vooral een grote vriendengroep. Dit is wat mij erg trok aan dit koor. Net als de gezellige activiteiten en leuke mensen die iedereen accepteren zoals ze zijn. Heerlijk!

Jessica de Vrieze