Tenoren

Hallo, ik ben Mathyn Duijvestijn. Ik ben 13 jaar en ik woon in Wateringen. Ik zit op het ISW Hoogeland in Naaldwijk. Na vorig jaar de brugklas te hebben gedaan, heb ik voor het tweede jaar gekozen voor de richting VWO Max. Bij VWO Max maken we, naast de normale VWO-vakken, ook kennis met extra lessen op het gebied van bijv. criminologie, fotografie en sterrenkunde.

Mijn hobby’s zijn waterpoloën, gamen en sport. Ik waterpolo al 6 jaar bij ZV Westland. Dit jaar speel ik in de BJ1. We trainen 3 keer in de week afwisselend in ‘s-Gravenzande en in de Lier.

Sinds vorig jaar zing ik bij Corbulo. Ik ben bij Corbulo gekomen, nadat we voor mijn vormsel een keer een avond hadden geoefend met Corbulo. Dit vond ik zo leuk, dat ik daarna een aantal maal bij de repetities ben gaan kijken en vervolgens lid ben geworden. Dit doe ik met veel plezier, want Corbulo heeft gewoon een gezellige groep!

 

Remco de Vrieze

Heyhoi, ik ben Remco, ik ben 16 en werk als spoelmanager (spoelkeuken) bij eetcafé de Bonte Haas. Ik zit bij Corbulo sinds vóór het vormsel, toen zong ik alt, na een jaartje ben ik gestopt wegens de baard in m’n keel en school, maar ik ben weer up and running, nu zing ik tenor. Het is allemaal begonnen omdat mijn moeder tot mijn geboorte bij Corbulo heeft gezongen en ze nam me wel eens mee naar de kerk om dan te luisteren “hoe het nu is”, toen ben ik natuurlijk benaderd en heb na een aantal keertjes ja gezegd. Nu zingt ook m’n zusje bij Corbulo, Jessica heet ze. Ik heb het ontzettend naar mijn zijn op Corbulo ook al val ik onder de jongste 5, je merkt eigenlijk niks van een “generatiekloof”. Naast Corbulo heb ik ook een tijdje een musicalschool en hockey gedaan, daar ben ik nu allebei mee gestopt en nu doe ik aan LARP, dat is Life Action RolePlay, wat wilt zeggen dat je samen met vrienden ergens heen gaat, meestal een bos of scouting terrein, waar je dan vervolgens een karakter speelt die allemaal dingen beleeft, alsof je zelf in een film speelt zeg maar, maar dan zonder camera. Als jij zingen net zo leuk vind als ik kun je lekker een keer langskomen bij Corbulo, dus wie weet tot volgende week!