Gezocht nieuwe dirigent

Op deze donderdag is Corbulodag doen wij een oproep!

Gezocht: Koordirigent!

Wij zijn jongerenkoor Corbulo uit Wateringen met jongeren tussen de 13 en 29 jaar! Elke donderdagavond repeteren wij in parochiezaal de Kolenkit in Wateringen.

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Buiten dat we 15 keer per jaar in de Rooms-Katholieke kerk zingen, treden we meerdere malen op buiten de kerk en doen we mee aan het Nationaal Jongerenkorenfestival Rijsbergen! Tevens hebben we elk jaar nog een gezellig koorweekend en sluiten we elk seizoen af met een dagje uit!

Wij worden begeleid door een combo, bestaande uit een akoestische gitarist, drummer en een pianist. Helaas is onze voormalig dirigent voor de zomervakantie gestopt. Om dit “zooitje ongeregeld” tot een goed koor te laten klinken, zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent!

Wij zoeken iemand die ouder dan 25 jaar is, gespecialiseerd is in koordirectie en het leuk vindt om ons gezellige koor te komen dirigeren!

Interesse? Neem telefonisch contact op met Marloes de Jong, voorzitter JK Corbulo: 06-10124857 of mail naar jkcorbulo@jkcorbulo.nl

Tot snel! Liefs, Jongerenkoor Corbulo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *