Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoi allemaal,

Een paar weken geleden heeft mijn naamgenoot zich voorgesteld. Weten jullie al wie ik ben…? Juist, ik ben Stefan.

Ik ben 28 jaar en zing met veel plezier sinds september 2019 bij JK Corbulo. Ik ben geboren en getogen in limburg. Na mijn HBO opleiding Mens en Techniek | Biometrie ben ik verhuisd naar Delft. Daar heb ruim 4 jaar in de Franciscus- en Clara gemeenschap gewoond met 8 anderen jongeren.In de gemeenschap heb ik ook mijn vrouw ontmoet, ze zingt trouwens ook in het koor en zal zich later nog voorstellen.

Lange tijd gingen we vanuit Delft met z’n vijven iedere donderdagavond met de fiets naar Wateringen voor de wekelijkse koorrepetitie. Het met vrienden op pad gaan en samen zingen geeft mij veel vreugde en energie.

Ik ben een maand geleden getrouwd en woon sinds kort met mijn vrouw samen in Den Haag. Ik werk in het HAGA ziekenhuis als pacemaker/ICDtechnicus. Op mijn werk combineer ik techniek en met mensen bezig zijn, dit vind ik leuk en dankbaar werk.

Mijn leuke herinneringen bij JK Corbulo zijn eigenlijk alle kooruitjes en koorweekenden. Afgelopen weekend hadden we de seizoensafsluiting waarbij we s ’ochtends om 8.30u al moesten inzingen voor de viering. Aansluitend aan de viering hebben we een lange tocht gemaakt op steps en boerengolf gedaan. We sloten de avond af met een BBQ bij koorleden thuis. De hele dag zo op pad zijn, samen zingen en sportieve groepsactiviteiten doen vind ik erg leuk.  

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor de kerk, begeleid ik een tienergroep, organiseer ikwandeltochten en kan je me wel eens zien wandelen of hardlopen door de duinen of over het strand.

Ik geef de pen door aan onze dirigent, Tessa Maalcke.