Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hej!
Ik ben een van de twee Stefan’s bij Corbulo. Ik ben 28 jaar oud en zit sinds 2020 bij dit super gezellige jongerenkoor. Sinds dit seizoen ben ik ook lid van het bestuur en hoop daarmee mijn steentje bij te kunnen dragen aan het koor.
Ik zong voordat ik bij Corbulo kwam 12 jaar bij het super toffe jongerenkoor To Be Continued. Een bescheiden maar super mooi koor in Maassluis.

Ik woon nu ruim 3 jaar in Delft in het Franciscus en Clara jongerenhuis samen met 8 andere bewoners. Samen beleven we de leukste tijden met elkaar en doen we veel samen. Samen optrekken in het geloof is ook iets dat kenmerkend is aan ons huis.

Op dit moment studeer ik nog theologie, maar ik overweeg om een andere studie te doen. Ik vind het namelijk erg leuk om met voornamelijk jonge mensen bezig te zijn. Welk ander studie dat gaat worden is nog even een vraagteken.

Misschien raad je het al aan mijn groet, maar ik werk sinds een paar maanden bij de IKEA in Delft. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin, want er valt daar altijd wel wat te beleven op de werkvloer. Ik kom vaak in mijn werkkleding naar koor repetities omdat ik dan direct uit werk kom. De “Hej!” op mijn rug is dan niet te missen.

Naast het plezier hebben met zingen ben ik een grote liefhebber van het luisteren naar muziek. Voor mij geld: een dag zonder muziek is een dag niet geleefd!

Ik geef de pen door aan Eveline van Marrewijk.