Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dag allemaal,
Mijn naam is Steven Wintjes en ik ben 32 jaar. Ik zit pas kort bij Corbulo (nog geen jaar) en voordat ik bij het koor kwam was ik al lid van de Corbulo ‘fanclub’. Ik zong vooral mee van voor in de kerk tot ik een keer werd uitgenodigd om op goede vrijdag met de viering ook mee te zingen. Sindsdien ben ik lid geworden en het is echt enorm gezellig.
Ik kom oorspronkelijk niet echt uit de regio maar heb mijn roots in Wijchen, Gelderland. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Kwintsheul en heb ik ook kennisgemaakt met het westen van Nederland en het Westland. En ik moet zeggen dat het mij enorm bevalt!
Bijzonder was voor mij dat ik als partner mee ging met het koorweekend. Het was echt supergezellig en ik heb daar de koorleden echt beter leren kennen. Het is bijzonder dat een koor uit zo veel jonge mensen bestaat die allemaal echt zichzelf mogen zijn. Vooral de mix tussen jong en oud geeft het koor echt een leuke dynamiek.
In mijn vrije tijd doe ik graag en spelletje, speel ik volleybal en houd ik van het lezen van fantasy boeken. Ook een stuk wandelen vind ik heerlijk. De foto is van wandeltocht in Noorwegen, echt een aanrader voor wie wandelen door de bergen leuk vindt.
Ik geeft de pen door aan Jolijn!