Geen widgets gevonden in de zijbalk

Haihai!

Ik ben Tom, 29 jaar oud en daarvan al 4 jaar gitarist bij Corbulo.
De eerste keer dat ik meespeelde kan ik me nog goed herinneren; dat was het jubileumconcert, en ik deed eigenlijk een beetje mee als try-oud. Die dag speelde een aantal Corbulo-generaties achter elkaar, en als kersvers lid mocht ik natuurlijk aanschuiven bij de “huidige” generatie. 

Ik doe van alles met muziek; ik heb een eigen muziekstudio en produceer en speel mee met allerlei muzikanten in de meest uiteenlopende genres, van country tot pop-rock. Ook sta voor een aantal bands live achter de geluidstafel. Toch had ik tot die tijd nooit in een combo, of überhaupt met een koor, gespeeld, dus ik ging er met een gezonde dosis nieuwsgierigheid in. De voorbereiding bracht een hoop nieuwe vaardigheden met zich mee; Spelen van bladmuziek, het volgen van een dirigent en partijen bedenken die een koor ondersteunen, met name daar waar geen drummer is. Het jubileumconcert was een succes, mede dankzij het enthousiasme en de steun van de koorleden en in het bijzonder Nico.  Ik was er dan ook vrij snel van overtuigd at ik graag nog een poosje wilde blijven!

Dat poosje is ondertussen al 4 jaar, waaronder de corona-periode waarin de repetities helaas stil lagen. Ondertussen zit ik prima op mijn plek. Nico en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en met de komst van Tessa als dirigent heb ik het gevoel dat we steeds sterkere dingen neerzetten. Voor mij is dat nog steeds één van de grootste motivaties elke donderdag te repeteren, ook al is dat het laatste jaar met werk steeds moeilijker geworden.

De andere grote reden is natuurlijk dat Corbulo een geweldig leuke groep is. Vanaf dag 1 heb ik mij enorm welkom gevoeld. De groep is erg divers, en dat maakt dat iedereen zichzelf kan zijn, het is dan ook moeilijk om mij een donderdag zonder repetitie, en de daarbij horende borrel, voor te stellen, ik hoop het dan ook nog lang met werk te kunnen blijven combineren!

Ik geef de pen door aan Diana Vogelaar