Geen widgets gevonden in de zijbalk

Over ons

Wij zijn Jongerenkoor Corbulo, een enthousiast koor van jongeren tussen de 13 en de 35 jaar in het Westland. Wij stellen ons hier graag persoonlijk aan jullie voor. 

Voor ons is samen muziek maken, en daarnaast alle gezelligheid, erg belangrijk! Wij vinden acceptatie binnen het koor heel erg belangrijk, iedereen moet zich thuis kunnen voelen binnen deze mooie groep.

Altijd al meerstemmig willen leren zingen? Het koor bestaat uit 4 stemgroepen:

  • Sopranen
  • Alten
  • Tenoren 
  • Bassen

Het koor zingt een breed kerkelijk repertoire, onder meer Nederlandstalige liederen, gezangen uit Taizé, en Pop liederen. 

Als muzikale begeleiding hebben op dit moment een pianist, en een akoestische gitarist onderleiding van onze dirigente Tessa Maalcke.

We verzorgen eens in de maand op zondagochtend een eucharistie viering in één van de drie kerken in Wateringen en Kwintsheul. Daarnaast verzorgen wij vieringen met Kerst en Pasen en zijn wij onder andere ook actief in onze omliggende gemeentes.

Elk jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd door onze Feestcommissie. Ons koorweekend en eindfeest zijn wel de meest populaire activiteiten.

Houd je van muziek maken en gezelligheid? Kom dan gerust een keer langs bij onze repetitie Wij repeteren iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 in ‘de Kolenkit’ (parochiezaal van de St. Josephkerk). Tussendoor hebben we even een pauze en na afloop doen doen we graag een drankje in Scrumpy Wateringen.

Je kunt altijd voor vragen contact met ons opnemen!