Over ons

Wij zijn Jongerenkoor Corbulo, een enthousiast koor van jongeren tussen de 13 en de 35 jaar.

Voor ons is samen muziek maken, en daarnaast alle gezelligheid, erg belangrijk! Wij vinden acceptatie binnen het koor heel erg belangrijk, iedereen
moet zich thuis kunnen voelen binnen deze mooie groep.

Wij repeteren iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 in ‘de Kolenkit’ (parochiezaal van de St. Josephkerk). Als muzikale begeleiding hebben op dit moment een pianist, en een akoestische gitarist onderleiding van onze dirigente Tessa Maalcke.

We verzorgen om de zoveel tijd op zaterdagavond de jongerenvieringen in de drie kerken in Wateringen en Kwintsheul. Daarnaast verzorgen wij ook de vieringen met Kerst en Pasen en zijn wij onder andere in ook actief in onze omliggende gemeentes.

Elk jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd door onze Feestcommisie. Ons koorweekend is wel het meest populair,  en vergeet niet ons dagje uit aan het einde van het seizoen.

Houd je van muziek maken en gezelligheid? Kom dan gerust een keer langs bij onze repetitie! Je kunt altijd voor vragen contact met ons opnemen!

Eén antwoord op “Over ons”

 1. Goedendag,
  op zondag 12 mei hebben wij in de dorpskerk in Gravenzande een jeugddienst waarvoor wij nog op zoek zijn naar muzikale ondersteuning.

  De vraag is of uw koor ons hiermee wil en kan ondersteunen. Mocht dit mogelijk zijn dan hoor ik graag wat hiervan de kosten zijn en welke verdere benodigdheden er zijn vanuit uw koor.

  Met vriendelijke groet,
  Ronald Leloux
  jeugdouderling PKN ‘s-Gravenzande

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *