About

Wij zijn Jongerenkoor Corbulo, een enthousiast koor van jongeren tussen de 13 en de 29 jaar.

Voor ons is samen muziek maken, en daarnaast alle gezelligheid, erg belangrijk! Wij vinden acceptatie binnen het koor heel erg belangrijk, iedereen
moet zich thuis kunnen voelen binnen deze mooie groep.

Wij repeteren iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 in ‘de Kolenkit’ (parochiezaal van de St. Josephkerk). Als muzikale begeleiding hebben op dit moment een pianist, een drummer, een akoestische gitarist. Daarnaast zijn we hard opzoek naar een nieuwe dirigent!

We verzorgen om de zoveel tijd op zaterdagavond de jongerenvieringen in de drie kerken in Wateringen en Kwintsheul. Daarnaast hebben wij ook de vieringen met Kerst en Pasen en zijn wij onder andere met deze feestdagen ook te vinden in verzorgingstehuizen of andere locaties. Door het jaar heen hebben we een aantal speciale dagen, waaronder HemelVoetbalVaart, waar Corbulo op de velden van Westlandia strijdt tegen andere koren. Jaarlijks kijken wij ook uit naar het Nationaal Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Dit is een enorm gezellig weekend waarbij koren uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen. Tijdens dit weekend doen we ook mee aan spellen, hebben we een bbq en nog veel meer leuks! Ook organiseert onze FeestCommissie door het jaar heen activiteiten, zoals ons koorweekend en het gezellige dagje uit om het seizoensjaar af te sluiten.

Houd je van muziek maken en gezelligheid? Kom dan gerust een keer langs bij onze repetitie! Je kunt altijd voor vragen contact met ons opnemen!

Eén antwoord op “About”

 1. Goedendag,
  op zondag 12 mei hebben wij in de dorpskerk in Gravenzande een jeugddienst waarvoor wij nog op zoek zijn naar muzikale ondersteuning.

  De vraag is of uw koor ons hiermee wil en kan ondersteunen. Mocht dit mogelijk zijn dan hoor ik graag wat hiervan de kosten zijn en welke verdere benodigdheden er zijn vanuit uw koor.

  Met vriendelijke groet,
  Ronald Leloux
  jeugdouderling PKN ‘s-Gravenzande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *