Geen widgets gevonden in de zijbalk


Wat een prachtig jaar hebben we achter de rug! Vol vreugde en harmonie hebben we onze stemmen laten klinken in talloze kerken.

Het startschot van het jaar werd gegeven tijdens een onvergetelijk koorweekend in Pijnacker, waar onze fantastische feestcommissie (FC) ervoor zorgde dat het een weekend vol muziek, plezier en samenzijn werd.

Dit jaar was bijzonder, want er zijn 2 Corbulo-baby’s geboren Yara en Benthe, waarmee onze koorfamilie weer is uitgebreid.

Een mijlpaal was het allereerste concert dat we mochten geven. De spanning, de magie van de muziek en het delen van onze passie met het publiek maakten het een onvergetelijke ervaring.

Naast ons betoverende optredens, mogen we ook ons jaarlijkse uitje niet vergeten: een avontuurlijke steptocht door het schilderachtige Westland en omgeving, gevolgd door een heerlijke barbecue. Het was een dag doordrenkt van lachen en plezier, waar we als koor niet alleen muziek maakten, maar ook waardevolle herinneringen creëerden.

Een ander hoogtepunt was ook onze deelname aan het korenfestival. Te midden van een indrukwekkende verzameling koren in de St. Josephkerk hebben we genoten van de prachtige klanken die samenkwamen. We hebben staan genieten met onze nummers Fix You en I Will Follow Him. Het was een dag vol muzikale pracht en inspiratie.

Wat een betoverende ervaring was ons optreden tijdens de lichtjesavond in een bomvolle kerk, vlak voor kerst. De atmosfeer was doordrenkt van magie, en het voelde alsof we gezamenlijk de warmte en vreugde van de feestdagen omhelsden.

Tussen al deze muzikale hoogtepunten door hebben we genoeg verjaardagen van onze koorleden gevierd, maar bovenal hebben we samen ontzettend veel plezier gehad. Muziek bracht ons niet alleen samen in harmonie, maar ook in vreugde en verbondenheid. Op naar nog meer jaren vol muzikale avonturen en gezamenlijke herinneringen!

Wat een prachtig jaar vol liefde en verbondenheid binnen ons koor! Het is met vreugde dat we kunnen delen dat Stefan en Emma, twee van onze dierbare koorleden, in het huwelijksbootje zijn gestapt, en we hadden de eer om de kerkviering met onze zang te verrijken. Hun liefde vulde de ruimte en maakte deze ceremonie tot een onvergetelijk en emotioneel moment.

Maar daar blijft het niet bij, want ook Eveline heeft haar geloften uitgesproken met haar Rik. Een extra dosis liefde en betovering.

Zonder onze ongelooflijk enthousiaste leden, begenadigde pianist, bedreven gitarist en bezielende dirigente zou deze buitengewone fantastisch jaar nooit mogelijk zijn geweest. Samen vormen en vormden we een hechte muzikale familie die de kerken met passie en overgave vulde.

Op naar 2024, een jaar waarin we vastbesloten zijn om opnieuw prachtige herinneringen te creëren! Een bijzonder hoogtepunt wacht ons al, aangezien twee van onze koorleden elkaar het jawoord zullen geven in Mei. Wat een schitterend moment van liefde en verbondenheid zal dat zijn, waarin onze koorfamilie samenkomt om dit speciale paar te vieren.