Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoi, ik ben Remco.

Ik weet nog goed hoe mijn eerste Nationaal Jongerenkorenfestival Rijsbergen was; Het was het jaar 2015, ik was nog een klein opdondertje van 13. Ik weet nog goed dat in ons introverhaal ik speciaal werd benoemd als jongste lid door onze toenmalige toetsenist. Dat jaar zong ik als Alt, want ik had nog niet de baard in mijn keel gehad.

Ik ben er een jaartje tussenuitgeweest om toch nog even wat verder te ontwikkelen, ik was immers nog jong. Na dat tussenjaartje ben ik teruggekomen als Tenor en nooit meer weggegaan.

Naast Corbulo ben ik graag bezig met het uitwerken van gehele fantasiewerelden om deze dan vervolgens op papier te verwerken in de vorm van een verhaal.
Het liefste verdwaal ik dan ook helemaal in mijn fantasieën en dromen.

Een favoriet nummer is niet te kiezen, maar het moet toch wel één van de volgende zijn: Stars van Russell Crowe uit Les Miserables, Hellfire van Patrick Page uit The Hunchback Of Notre Dame, Evermore van Dan Stevens uit Beauty And The Beast. Zoals je ziet neig ik meer naar de nummers van de antagonist in musicals en films. Van Corbulo is mijn favoriete nummer daarom Al Wat Ik Wil Doen, die geeft een soortgelijke sfeer.

Verder hou ik mij bezig met LARP (wat staat voor Life Action RolePlay), Musicals, Schrijven, Geschiedenis en Zwaardvechten, hoewel mijn wapen naar keuze toch de pen is, welke ik nu doorgeef aan Rick Rodenburg.