Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hallo,
Ik ben Rick Rodenburg. Sinds 2018 zing ik bij dit super gezellige koor, in het leukste dorp op aarde: WATERINGEN. Dankzij mijn lage stem hoor ik bij de belangrijkste stempartij namelijk: de bassen. In het dagelijks leven studeer ik theologie in Utrecht.
De muziek die ik graag luister is zeer uiteenlopend. Vaak draai ik ABBA en the Beatles maar ook oude Nederlandse muziek zoals Ramses Shaffy & Wim Sonneveld. Mijn lievelingsliedje is: Kleine café aan de haven. Je hoort het is vooral muziek uit de vorige eeuw dat mij aanspreekt. Maar ook nu zijn er goede artiesten, met als hoogtepunt: DUA LIPA!!!
Ik ben bij dit koor terecht gekomen nadat ik verschillende keren ben gestalkt door Corbulega’s. Uiteindelijk heb ik gehoor gegeven aan hun oproep en kwam mij op een donderdagavond melden. Dat was een goede beslissing. Het mooie aan Corbulo is dat je samen met jonge mensen kan zingen voor en over God. Daarnaast heb je als leden onder elkaar gewoon heel veel lol. Met name op de kooruitjes en het koorweekend. Na de repetitie op donderdagavond gaat er vaak een kleine delegatie naar de Scrumpy, waar er even wordt nagepraat onder het genot van een goede fles Fristi.
Ik hoop dat jij als lezer ook de stap durft te nemen om te komen kijken bij dit leuke koor. Als je eenmaal meegezongen hebt, wil je nooit meer anders.
Dan geef ik nu de pen door aan de enige echte Lianne Jansen.