Bassen

Hey! Ik ben Bram. Ik ben 25 jaar, eind december word ik 26 jaar (2019). Ik zit al op Corbulo sinds mijn 18de. De reden dat ik bij Corbulo terecht ben gekomen is vanwege mijn broer Dennis. (Oude pianist van Corbulo) Het heeft hem 3 jaar gekost om mij over te halen om bij Corbulo te komen. En dat is ‘m uiteindelijk gelukt. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin bij Corbulo. Hele gezellige mensen, en altijd fijn als er nieuwe leden komen. Buiten Corbulo werk bij Greenco (Tommies) in Honselersdijk als logistieke medewerker. Voor de rest leef ik mijn leven gewoon gelukkig en gezond door.
Bram!

Hallo, ik ben Mathyn. Ik ben 14 jaar en ik woon in Wateringen. Ik zit op het ISW Hoogeland in Naaldwijk. Ik zit in de derde klas en doe ik doe VWO max waarbij we iedere woensdag een extra project hebben over andere voetballen

Mijn hobby’s zijn waterpoloën en gamen. Ik waterpolo al 7 jaar bij ZV Westland. Dit jaar speel ik in de BJ1. We trainen 3 keer in de week afwisselend in ‘s-Gravenzande en in de Lier.

Sinds vorig jaar zing ik bij Corbulo. Ik ben bij Corbulo gekomen, nadat we voor mijn vormsel een keer een avond hadden geoefend met Corbulo. Dit vond ik zo leuk, dat ik daarna een aantal maal bij de repetities ben gaan kijken en vervolgens lid ben geworden. Dit doe ik met veel plezier, want Corbulo is gewoon een gezellige groep! Groetjes Mathyn

Hoi, mijn naam is Rick sinds kort maak ik ook deel uit van dit leuke koor.  Met mijn 16 jaar mag ik meedoen met de bassen. Buiten dat ga ik na de vakantie de havo doen op het Stanislascollege Reinier de Graafpad. Hoe ik bij dit koor ben gekomen? Dat kwam omdat ik een paar keer benadert ben of ik zou willen komen zingen uiteindelijk heb ik daar aantoegeggeven en maar goed want de eerste keer toen ik ging kijken voelde ik mij meteen welkom. De liedjes zijn geweldig om meetezingen en de mensen die erop zitten zijn super gezellig. Hopelijk mag ik er nog een tijd deel van uitmaken.