Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoihoi,

Ik ben Diana 33 jaar (jong) en woon samen met me vriend en met onze kleine man Jaxx in Hoek van Holland. Ik werk nu 5 jaar bij Greencre8 waar ik onder andere de product fotografie verzorg. Naast Moeder zijn, werken en zingen vind ik het fantastisch om met fotografie bezig te zijn.

Hoe ben ik ooit bij Corbulo beland?

Nu is het al weer 20 jaar geleden dat ik tijdens mijn vormsel project een opdracht bij het Jongerenkoor mocht uitvoeren. Ik was toen gelijk enthousiast en sindsdien al jaren met plezier lid van dit prachtige koor. Als je een keer bij het koor wilt komen kijken dan weet je wat ik bedoel en geloof me je komt echt in een warm bad terecht. Mijn lievelingslied (wat de meeste mensen al weten ) is Samen de toekomst in. Ik zal bij je zijn, ik laat je niet alleen. Alleen nee nooit meer. Dit stukje raakt me altijd zo diep, wetend dat je nooit alleen bent.

Ik heb zoveel mooie, gierende, ontroerende en liefdevolle momenten met dit koor mogen beleven, de gedachten dat ik ooit moet stoppen daar denk ik dan nog maar niet aan. Corbulo is mijn 2de thuis waar ik voorlopig nog niet weg ga. Het samen zingen, de vriendschappen die ontstaan, de wekelijkse scrumpy bezoekjes het zijn oneindig veel herinneringen en herinneringen die we nog steeds met elkaar mogen maken.

Ik geef de pen door aan Stefan Bastings