Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hallo allemaal!

Mijn naam is Emma, 25 jaar, en ik zit inmiddels al 4 jaar op Corbulo! Ik had al eerder van Corbulo gehoord en wilde er graag bij, dus toen ben ik samen met één van mijn huisgenoten gaan kijken. We werden heel prettig ontvangen en het was meteen gezellig!
Na een half jaar bij Corbulo te hebben gezongen, begon de Coronatijd. Dit was een hele vreemde periode waarin we helaas maar in kleine groepjes konden zingen. Dat vond ik erg jammer, omdat ik meer houd van het met z’n allen zingen! De laatste 2 jaar heb ik dan ook erg genoten van het samen zijn met de Corbulega’s en het zingen in de kerk en op Jongerenkorenfestival Rijsbergen met zo veel mooie stemmen bij elkaar!
Ik houd van de sfeer bij Corbulo. Iedereen is welkom en mag mee doen er is veel ruimte voor gezelligheid, maar er is ook echte focus tijdens het zingen met elkaar, waardoor het koor ontzettend goed ‘samen’ klinkt!
Mijn leukste herinnering aan Corbulo is dat ze op mijn bruiloft hebben gezongen! We hadden samen onze lievelingsnummers uitgezocht: Iedere dag opnieuw, You are the light, Mighty to save en Come travel with me! De priester stond in de file en daardoor begon huwelijksmis wat later. Corbulo speelde hier op in door spontaan wat extra liederen te zingen voor de aanvang van de Mis. Dit vonden onze gasten erg fijn!
Ik geef de pen door aan Jennifer