Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoi hoi!
Ik ben Marjolein & zit al een gehele tijd bij deze gezellige bende;-) (sinds 2008) Dan zul je misschien denken..hoe oud is ze dan wel niet…nouja, 30! (dus misschien toch wel een beetje oud idd:-| )

Buiten dat zingen bij Corbulo een wekelijks terugkerende hobby is, betekent Corbulo veel meer voor mij! De meeste vrienden & vriendinnen ken ik via het koor en zelfs ben ik vorig jaar augustus getrouwd met Nico, de pianist van ons koor! Verder werk ik momenteel met veel liefdevolle zorg als huisarts in Poeldijk en ben ik in mijn vrije tijd graag buiten.

Zoals je misschien kunt lezen is Corbulo veel meer dan alleen maar een beetje liedjes zingen..Corbulo is één grote familie waar iedereen welkom is & vriendschappen voor het leven worden gesloten! Mijn lievelingsliedje van het koor is dan ook Samen sterk. “Wij zijn samen sterk, als we liefde delen, samenzijn, kan wonden helen!” Dit gedeelte van de tekst is ook zo pakkend voor ons koor, soms heeft iemand het moeilijk & wordt diegene door een ander binnen het koor opgevangen. Samenzijn kan wonden in dit geval soms een beetje verzachten!

Al benieuwd naar dit gezellige koor? Kom op donderdag om 20:00 uur eens kijken in parochiezaal de Kolenkit in Wateringen!

De pen geef ik door aan Nina Eijgermans